vrijdag 26 april 2019

Nog 7 weken voor de Samenloop

Bericht van de organisatie van de Samenloop voor Hoop Roosendaal

Nog maar goed 7 weken....
En dan is het tijd voor de SamenLoop voor Hoop Roosendaal op 15 en 16 juni!šŸ¤©šŸ’œšŸ‘

We zijn druk bezig om het volledige draaiboek in elkaar te draaien en geloof ons maar, daar gaan heel wat uurtjes inzitten! Entertainment, vrijwilligers, sponsoren, eregasten, logistiek, catering en horeca, veiligheid, techniek en natuurlijk de organisatie van de kinderloop op zondagochtend 16 juni!

Het is voor ons erg belangrijk dat iedereen zich op tijd aanmeldt! Of je nu als team mee wil doen, vrijwilliger, sponsor of als deelnemer van de kinderloop of als eregast. Velen van u hebben mondeling al toezeggingen gedaan maar nog niet ingeschreven en dat is voor ons ontzettend belangrijk! Schema's voor vrijwilligers wie, wat, waar wordt ingezet, moeten klaar zijn. De catering en foodtrucks moet weten hoeveel er ingekocht dient te worden.

De activiteiten van de teams en tussentijdse standen kunnen bekend gemaakt worden en we moeten weten hoeveel mensen er blijven slapen, een kraam nodig heeft etc. etc. Dus schrijf je team in ook al is het nog niet volledig!

De kinderloop is heel speciaal dit jaar want het valt op vaderdag! Er wordt een heel programma omheen gerealiseerd door de studenten van Fontys Hogeschool en het zou fantastisch zijn als scholen maar ook papa's, mama's, opa's en oma's hun (klein)kinderen motiveren om in te schrijven!

Dus....schrijf zo snel mogelijk in dan zorgen wij voor een onvergetelijke SamenLoop voor Hoop waar we met zijn allen tevreden op terug kunnen kijken!
https://www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal

Delen wordt op prijs gesteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten