donderdag 16 mei 2019

Tien redenen om mee te doen aan de Samenloop voor Hoop Roosendaal

Doe je mee of wil je meedoen aan de Samenloop Roosendaal? Wij geven je tien goede redenen om aan de Samenloop voor Hoop Roosendaal mee te doen!
1.
De Samenloop voor Hoop Roosendaal is maar één keer in de vijf jaar!!!
2.
Je kunt 2 dagen lang genieten van prachtige en sfeervolle optredens op verschillende podia.
3.
De kaarsenceremonie op zaterdagavond wordt een respectvolle hommage aan mensen die zijn overleden aan kanker, die in behandeling zijn omdat ze kanker hebben of kanker hebben gehad. We staan samen stil bij de impact van kanker met een mooi lied, gedichten en door een minuut stil te zijn.
4.
Na de kaarsenceremonie gaan de grote lichten uit en wordt het parcours verlicht door de kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen.
5.
Kinderen kunnen zich tijdens de samenloop helemaal uitleven met paintball en speel- en klimtoestellen, waaronder een supergave swiper.
6.
Je kunt genieten van lekker en gezond eten bij de foodtrucks en het pop up restaurant op het Samenloop-terrein.
7.
Je draagt bij aan onderzoek naar behandeling van kanker en zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.
8.
Je steunt het Roosendaalse inloophuis de Rose Linde waar mensen die met kanker te maken hebben terecht kunnen voor een luisterend oor, een goed gesprek en leuke activiteiten.
9.
Te druk? Je kunt even een moment voor jezelf nemen in het amfitheater tijdens de stiltemomenten.
10.
Je maakt deel uit van een uniek evenementen waar we met honderden deelnemers samen zijn voor één doel: de dag dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Schrijf je in als deelnemer, eregast (survivor) of vrijwilliger en maak deel uit van de Samenloop voor Hoop. Meld je aan op www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten