dinsdag 21 april 2020

Mail 21 april 2020 namens bestuur 4Daagse


Beste deelnemer,

Zojuist kondigde premier Rutte een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent helaas dat de Vierdaagse in 2020 definitief niet door kan gaan.

Lange tijd hadden we de hoop en het vertrouwen dat de maatregelen tijdig effect zouden hebben. De Vierdaagse zou dan alsnog op een veilige manier plaats kunnen vinden. Dat leek ons een mooi statement na een moeilijke periode in Nederland en de rest van de wereld.

Alhoewel we steeds minder rekening hielden met dit scenario, valt de definitieve afgelasting ons zwaar. Uiteraard staat ieders gezondheid voorop, maar we weten ook dat jij en tienduizenden andere wandelaars enorm naar de 104de Vierdaagse hebben toegeleefd. Afgelasting is noodzakelijk en begrijpelijk, maar brengt ook teleurstelling met zich mee.

Die teleurstelling treft ook al onze medewerkers, vrijwilligers, partners, sponsoren, leveranciers en ieder ander die de Vierdaagse een warm hart toedraagt. Iedereen heeft hard gewerkt, veel geïnvesteerd en zich op ons mooie evenement in juli verheugd. Het is dan ook heel erg spijtig dat de Vierdaagse niet doorgaat.

Als Vierdaagse-organisatie zijn we het hele jaar bezig met de voorbereidingen op ons mooie evenement en dat brengt kosten met zich mee. Daarom kunnen we helaas niet al het inschrijfgeld teruggeven. Wij rekenen daarvoor op jouw begrip. Dankzij het meedenken van onze partners, leveranciers en sponsoren kunnen we rond de €60,- van de €100,- inschrijfgeld aan jou als wandelaar retourneren.

De komende weken gaan we hard aan de slag met de definitieve uitwerking van deze afgelasting. Wij nemen hierover binnen enkele weken contact met je op, dus je hoeft hier zelf niets voor te doen. We zorgen ervoor dat eind juni het deel van het inschrijfgeld dat retour kan, teruggestort is.

Voor nu wensen we je heel veel sterkte. Blijf gezond, blijf wandelen, want volgend jaar zien we je heel erg graag op de Via Gladiola. 


Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting DE 4DAAGSE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten