maandag 12 juni 2017

29ste MITO-MARS Roosendaal

Bron : Internetbode 6 juni 2007

ROOSENDAAL- Op zaterdag 9 juni organiseert de W.s.v. MITO uit Roo­sendaal haar jaarlijkse MITO-­MARS. De netto opbrengst van deze wandeltochten wordt zoals gewoonlijk weer overgemaakt naar zorgvuldig gekozen kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden.  

 

Vorig jaar is dr opbrengst overgemaakt naar de Heiferstichting Nederland. Ook dit jaar wordt de opbrengst hier naar overgemaakt. Zoals gewoonlijk is weer veel zorg besteed aan de routes en de verzor­ging. Vooral de langere afstanden komen ver in het buitengebied van Roosendaal, met name, de Wouwse Plantage. De kortere routes blijven wat dichter bij huis.

De routes worden duidelijk gepijld en verder ont­vangt men een duidelijke routebe­schrijving, zodat verdwalen, bijna niet mogelijk is. Onderweg kan evt. gerust, gegeten en gedronken worden in diverse horecagelegenheden die mede speciaal voor deze wandeltocht zijn geopend, Voorts zijn onderweg diverse gratis drinkposten ingericht.

De afstanden welke. gewandeld kunnen worden zijn 40, 30, 20, 10 en 5 km. De starttijd is tussen 8 en 10 uur en voor de kortere afstanden kan evt. nog later worden gestart. Iedereen moet wel om uiterlijk 17.00 uur weer binnen zijn. Gestart wordt vanuit Wijkhuis·West, St Lucasplein 3 te Roosendaal-West. Aan de organisatie van de MITO· MARS 2007 wordt medewerking verleend door de Gemeente Roo­sendaal, de SIW en het Wijkhuis­West De MITO-MARS wordt geor­ganiseerd. onder auspiciën van de KNBLO-NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten