donderdag 22 juni 2017

Audax wandeltocht 12 februari 2012 (10,6 km)

Na een avondje Zeulbandfestival, besloten we wat later te starten bij de laatste wintertocht van Audax van dit seizoen.
Nadat ik mijn broer had opgehaald gingen we richting Huis ten Halve (halverwege tussen het centrum van Roosendaal en Nispen). Om 10.45u konden we starten voor een korte tocht. Na de Carnaval gaan we de afstand opvoeren.

 De tocht liep over het Molenbeekpad. 

 Waar het ijs nog goed op te zien was.  


Helaas waren ook de wandelpaden soms een beetje glad zodat het uitkijken was om niet te vallen. Dus rustig lopen was het devies. 






Helaas was er niet te schaatsen op het Molenbeek. Op andere plaatsen werd nog volop geschaatst, helaas niet in Friesland.  
Net voor Nispen kwamen we nog een aantal wandelaars tegen van Vrouwkes aon Z. Vorige week hebben we bij Lente (een heel leuk tentje in Roosendaal) voor deze vrouwkes een loting verricht wie er kaortjes mochten scheuren bij het zogenaamde Prinseswaree. Maar nu waren ze niet in de vrolijke carnavalskeleuren dus we herkenden ze in eerste instantie niet. We werden nog bedankt voor de loting. 
In Nispen was de rust bij café Tivoli. Hier dronken we een kop chocolademelk.  
Omdat we een stukje terug moesten wandelen kregen we het Bartlehiem idee. We moesten oversteken op een gevaarlijk punt. Dat was dus even goed uitkijken. 


 Daarna liepen we weer terug richting de finish. 
 Aan de overkant van de weg zagen we de finish al. 

Maar we moesten nog even een viaduct onderdoor. Om 13.00u waren we binnen. Mijn broer sprak nog even met een organisator van de Nachtmars over 4 weken over de invulling van de EHBO. Dit onder het genot van een kop warme chocolademelk. Daarna gingen we weer lekker naar huis om te genieten van een warme douche.

Vergeet mijn gastenboek niet:
https://www.tboek.nl/gastenboek/tinykouters/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten