maandag 5 juni 2017

Doe Een Wens Stichting

Omdat mijn broer vorig jaar in verband met zijn 10de Vierdaagse heeft gelopen voor de Doe Een Wens Stichting plaats ik de volgende oproep.
Bron : VierdaagseNijmegen.com Nieuwsbrief
 
Doe Een Wens Stichting Nederland is op zoek naar wandelaars voor de Wandelvierdaagse van Nijmegen.
Heeft u een startbewijs en wilt u 's werelds grootste wandelsportevenement dit jaar met een extra goed gevoel volbrengen? Laat familie, vrienden en bedrijven u dan sponsoren en vervul daarmee de liefste wens van een kind met een levensbedreigende ziekte.


Foto T.Kouters
Sinds drie jaar bestaat er een groep mensen die het volbrengen van Nijmeegse Vierdaagse wil combineren met het steunen van Doe Een Wens. In 2005 werd er een bedrag van maar liefst € 10.000 bij elkaar gewandeld.
Het geld dat deze actie oplevert zal worden gebruikt voor het vervullen van de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Doe Een Wens wil deze ernstig zieke kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn en ze een onvergetelijke tijd bezorgen, weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Door de jaren heen heeft de stichting al ruim 1900 wensen vervuld.
Ook dit jaar hoopt Doe Een Wens weer vele wensen te kunnen vervullen. U kunt ons daarbij helpen. Doe mee en sluit u aan bij de WishWalkers, de wandelaars van Doe Een Wens. Iedere wandelaar ontvangt een herkenbaar, comfortabel WishWalk shirt.
Wilt u meer inlichtingen, of wilt u zich opgeven voor deze actie dan kunt u contact opnemen met Doe Een Wens Stichting Nederland. Telefoonnummer 0348-408060 of via de mail pr@doe-een-wens.org of bezoek de site http://www.wishwalk.nl/ .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten