donderdag 8 juni 2017

Inschrijflimiet wederom bepaald op 49.000 wandelaars

(Persbericht 2-2-2007 www.4daagse.nl
Inschrijving voor 91ste Vierdaagse op 5 februari open
Vanaf maandag 5 februari is het mogelijk in te schrijven voor de 91ste Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, die van 17 tot en met 20 juli wordt gehouden. Net als in voorgaande jaren zijn er twee inschrijfperioden en is de inschrijflimiet bepaald op 49.000.

De eerste inschrijfperiode, waarin een startbewijs voor de 91ste Vierdaagse gegarandeerd is, is voor wandelaars die in 2006 op 18 juli daadwerkelijk van start zijn gegaan én voor iedereen die dit jaar de 12-jarige leeftijd bereikt. Inschrijfperiode 1 loopt van maandag 5 februari tot en met vrijdag 9 maart.
Tijdens de tweede inschrijfperiode –van maandag 12 maart tot en met vrijdag 13 april- kunnen alle andere belangstellenden zich laten registreren voor een startbewijs. Inschrijven kan via internet (www.4daagse.nl) en schriftelijk.
Blijkt na 13 april dat de inschrijflimiet is overschreden, dan zullen de resterende startbewijzen (49.000 minus de inschrijvers uit inschrijfperiode 1) onder notarieel toezicht verloot worden onder degenen die tijdens inschrijfperiode 2 inschreven.

Stichting DE 4DAAGSE heeft deze dagen alle deelnemers aan de 90ste Vierdaagse, die vorig jaar vanwege extreme weersomstandigheden na de eerste wandeldag werd afgelast, een inschrijfbrochure gemaild of per post toegezonden. De brochure en het benodigde inschrijfformulier is tevens gepubliceerd op de Vierdaagsewebsite, www.4daagse.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten