donderdag 15 juni 2017

Ivensplein leeg bij Vierdaagse

Bron : Gelderlander (7 maart 2008)
Hollandse artiesten te duur; feestorganisatie zoekt nieuwe invulling.

Het Joris Ivensplein in Nijmegen is dit jaar tijdens de Vierdaagse geen feestpodium. De Hollandse artiesten die er de laatste jaren te zien waren, zijn te duur of niet beschikbaar.
„We zijn nog op zoek naar een nieuwe invulling, maar hebben nog geen idee wat het zou kunnen worden”, stelt Teddy Vrijmoet, mede- organisator van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en werkzaam voor het ACBN dat de feesten organiseert. „Het is echt jammer.”
Voor de komende Vierdaagsefeesten is het programma voor de andere podia bijna rond. Zeker zijn al optredens van Het Goede Doel, Alain Clark, Voicst, Beef, Moke en BossHoss. Met twee andere bekende bands zijn de besprekingen nog gaande.
Ook voor de Vierdaagse- optredens in de St.-Stevenskerk zijn nog gesprekken gaande. Tevens komt er nog een speciaal aanbod gericht op kinderen en ouderen. Volgens Vrijmoet wordt het elk jaar moeilijker om goede artiesten naar Nijmegen te krijgen. „ Artiesten worden duurder, omdat ze uit de optredens hun inkomen halen.” De feesten beginnen op 12 juli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten