donderdag 15 juni 2017

Organisatie Hart van Brabant stuurt brief en verrast moeder met bezoek.

Woensdag 13 februari kreeg mijn broer een brief van de w.s.v. Hart van Brabant te Tilburg. Hierin stond o.a. dat men zeer geschrokken was van het voorval met mijn moeder (heup gebroken.) Omdat ik zondag 10 februari erg snel mijn startkaartje had ingeleverd en erg gejaagd was wist men niet wat er precies gebeurd was en hoe het was afgelopen. Ook was er onduidelijkheid over de exacte plaats van het ongeluk waar ik toen nog even melding van heb gemaakt. Ik had namelijk de indruk dat er niet (snel) werd gereageerd. Men was echter wel gaan kijken.
De organisatie kon echter moeilijk op de plaats komen waar de val had plaatsgevonden. (in het bos) Dit was namelijk niet toegankelijk voor auto's. Verder gingen er allerlei verhalen rond over het gebeuren. Toen er 2 vrijwilligers (die ik bij deze wil bedanken ze hadden dus toch actie ondernomen na het telefoontje --> sorry voor de emotionele reactie van zondag) aankwamen reed de ambulance (met mijn moeder en broer) en de politie (met mij) net weg.
Mijn broer heeft na het lezen van de brief direct naar de organisatie gebeld en het verhaal uitgelegd. We konden ook direct weerleggen dat het om hartproblemen zou gaan.
Donderdag 14 februari belde ik mijn moeder iets over 2 op en er bleek bezoek te zijn. Het was een vertegenwoordiging van de w.s.v. Hart van Brabant die een boeket bloemen kwam afleveren en bijna een uur is gebleven. Ze waren erg geschrokken en ik begreep van mijn moeder dat ze zoiets nog nooit hadden meegemaakt.
 
Een gebaar dat wij erg konden waarderen. We zijn dan ook van plan de volgende wandeltocht van 2 maart in Tilburg te gaan lopen. Het lopen in Tilburg is ons de andere keren namelijk zeer goed bevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten