maandag 5 juni 2017

Ruytertocht Vlissingen 8 april 2006 (25 km)

Hoewel ik al vaak zowel privé als voor mijn werk (ik werk bij  ROC Zeeland vestiging Goes en ben één maal per week in Vlissingen) in Vlissingen ben geweest had ik nog nooit deze tocht gelopen. Er werd gekozen voor 25 km op de routebeschrijving stond een afstand van 24,2 maar uit ervaring wisten we dat het zeker 27 km is geweest.
Boulevard Vlissingen
Hoewel het vrij winderig was was het lopen langs het strand zeer mooi.
Zelf de vele traptreden bij Valkenisse (waren het er 122 zoals wij geteld hadden of echt 124 zoals op de beschrijving stond??) Nou die 2 meer of minder maakte ons ook niets meer uit.
Na enige tijd kwamen we aan in Zoutelande waar de rust was bij "De Fiets". We vroegen ons af hoe ze aan die naam waren gekomen.
Na de rust liepen we even 100 meter rechtdoor. Dit was echter de 40 km route. Na onze fout ontdekt te hebben draaide we om en constateerde dat we inderdaad niet goed hadden gekeken. Terug naar Vlissingen nadat we eerste  Koudekerke hadden aangedaan. Nadat we hier de laatste rust hadden genomen en wat hadden gedronken gingen we weer op pad voor de laatste etappe.
Toen de terugreis naar Roosendaal aanvaart. Maar net voor Bergen op Zoom was men aan de weg bezig. Dat was ons bekend. Toch hebben we nog even in een kleine file gestaan, maar dankzij een sluiproute. (alleen bestemmingsverkeer maar wij moesten er zijn :-) ) hebben we ons zeker een half uur reistijd bespaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten