donderdag 8 juni 2017

Tocht langs vijf dorpen trekt 650 wandelaars

Bron : www.bndestem.nl (30-12-2006)
Zaterdag 30 december 2006 - HOOGERHEIDE – Even een frisse neus halen tussen de feestdagen door. Dat is de succesformule van de Vijfdorpskernentocht van wandelsportvereniging de Arend uit Hoogerheide.
Elk jaar tussen kerst en oud en nieuw houdt de vereniging een wandeltocht langs de vijf Woensdrechtse dorpen en elk jaar groeit het aantal wandelaars. Gisteren waren het er 650, bijna honderd meer dan vorig jaar. Start en aankomst waren bij café De Arend. Ruim de helft van de deelnemers koos voor de afstand van 25 kilometer en 121 meer ervaren wandelaars gingen op pad voor een afstand van veertig kilometer. De overige wandelaars kozen voor een afstand van zeventien of tien kilometer. De lopers waren het er na afloop over eens dat De Arend weer een prima georganiseerde tocht in elkaar had gezet.
Reactie
Ook ik heb samen met mijn moeder en broer de tocht gelopen. Het was een hele mooie tocht waarbij we zelfs in Huijbergen nog op een terras hebben gezeten. Daar werd zelfs door het personeel foto's van gemaakt om dat over een aantal jaren nog eens te kunnen laten zien. Ik zal deze tocht meer op het programma gaan plaatsen.

Een verslag van de tocht staat op mijn weblog

http://tinykouters.blogse.nl
Tiny Kouters - 30/12/06 - 13:52:31

Geen opmerkingen:

Een reactie posten