maandag 12 juni 2017

Vierdaagseradio pakt weer groots uit

Bron : www.gelderlander.nl   (30 mei 2007)
RIJK VAN NIJMEGEN - Acht lokale omroepen vormen deze zomer tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een week lang het grootste lokale radio - en tv - station van het land.
Het bijzondere project doet zeven dagen lang, 24 uur per dag, verslag van de Vierdaagse en de festiviteiten rond het wandelevenement. Vorig jaar werkten zeven omroepen tijdens de Vierdaagse samen. Nieuwkomer dit jaar is de MOS, de omroep voor Mook en Middelaar. MOS-Radio zorgt volgens projectleider Patrick Huisman met name op de twee laatste dagen van het evenement met de fm-frequentie 107.5 voor een belangrijke dekking in het wandelgebied. Voor het derde jaar worden er ook tv-uitzendingen gemaakt door de lokale omroepen in de regio.
Zes omroepen brengen dagelijks een half uur Vierdaagse-tv op de buis. Vanaf de start van de Zomerfeesten op zaterdag tot de slotavond op vrijdag zijn ruim vijftig vrijwilligers de klok rond in touw.

"We proberen overal te zijn", aldus projectleider Patrick Huisman.

Vanaf 8 juni doen lokale omroepen in het programma Sportief op weg naar Vierdaagseradio iedere vrijdag vanaf 20.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur verslag van de voorbereidingen van de Vierdaagse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten