zaterdag 17 juni 2017

2de dag Avondvierdaagse THOR Roosendaal 20 mei 2008 (10 km)

Voor de 2de dag fietste ik richting mijn broer om samen naar sportpark Vierhoeven te gaan voor de 2de dag van de avondvierdaagse. De 2de dag was een aantal jaren meer dan 13 km. Maar de laatste jaren is het nog maar ruim 11 km. De vierde dag daarintegen is iets langer geworden. Zodoende ontstaat er een betere verdeling en ben je op de laatste dag niet meer na 1 uur wandelen te vroeg voor het defilé.
We waren rond kwart over zes gearriveerd en wilden weer eerder starten bij de 15 km. Helaas voor ons moest nu de controlekaart getoond worden zodat we maar vlug bij de juiste afstand aansloten. Toen we om iets voor half zeven konden starten liepen er wel een aantal wandelaars voor ons maar over het algemeen konden we goed doorlopen. (Zelfs beter dan gisteren omdat we toen op het einde tussen de 6 km terecht kwamen) We liepen richting 't Ossekopke waar we overigens niet helemaal langsliepen. We liepen nog een stukje verder door het bos om uiteindelijk via de Langendijksestraat en de Laagveldsestraat weer richting Roosendaal te wandelen.
Toen we net gecontroleerd waren op de Lavadijk zagen we ome Karel en Tante Nel nog die op bezoek waren bij hun zoon. We vermoeden dat er kleinkinderen mee liepen maar dat hebben we niet meer gevraagd. Nadat we daarna weer een stukje door visdonk (bos) liepen waren we rond half negen weer bij het secretariaat om ons af te melden.
Nog twee dagen te gaan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten