dinsdag 6 juni 2017

3W met WK en Vierdaagse op sportieve toer

Bron : BN De Stem 9 juni 2006
Vrijdag 9 juni 2006 - ROOSENDAAL – Café De Drie Weesgegroetjes gaat op de sportieve toer. Nu is er een actie vanwege het WK Voetbal en volgende maand wacht voor het derde jaar de Vierdaagse van Nijmegen.
De afgelopen twee jaar stond er elke dag een foeragekraam van de 3W op het parcours van de beroemde vierdaagse. BN/DeStem zorgde er met een stapel kranten voor dat de Roosendaalse deelnemers elke dag hun verrichtingen konden lezen.   

Foto : Tiny Kouters (Zevenheuvelenweg 2005)
Dat gaat ook dit jaar weer gebeuren, zegt kastelein Floor Bleijenberg. Vanaf 15 juni kunnen Vierdaagse-deelnemers zich melden bij het café in de Molenstraat. „Dat kan van woensdag tot en met zondag, na vier uur, in het café. Dat geldt trouwens ook voor sponsors.“
Wie zich aanmeldt, krijgt een deelnemerskaart. „Want het werd vorig jaar wel érg druk bij onze stand.“
Ook kunnen de wandelaars aangeven of ze op eigen gelegenheid naar Nijmegen gaan of dat ze op maandag 17 juli met de 3W-bus willen reizen. Vrijdag 21 juli wacht hen een groot feest bij thuiskomst.
Voor het zover is, is er ook nog de WK-actie.
Bezoekers van de 3W krijgen een stempelkaart die elke keer dat ze een wedstrijd van Nederland in het café komen bekijken, wordt afgestempeld.
Wie alle wedstrijden ziet, maakt kans op een prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten