maandag 12 juni 2017

Avondvierdaagse Roosendaal 3de dag 9 mei 2007 (10 km)

 
Vandaag woensdag 9 mei de 3de dag van de avondvierdaagse. Gisteren was het al leuk om weer eens een 2de dag van een vierdaagse te lopen. Deze tweede dag is iets korter dan vroeger en de de dag van vandaag iets langer. Zodoende is het zelfs zo de de 3de dag nu als langste te boek staat. We dachten het vorig jaar al maar nu wisten we het zeker.
Om half 6 reed ik met de fiets richting mijn moeder. Mijn broer kwam vandaag apart richting de start. Samen fietsten we om kwart voor zes richting de start. We starten weer bij de 15 km en zodoende konden we al om 18.16u vertrekken. Eigenlijk hebben we de gehele weg weinig hinder gehad van de drukte. Soms liepen (lees renden) er wel basisschoolleerlingen voorbij maar die waren na een tijdje zo moe dat we ze later toch weer voorbij liepen.
De route liep via het Zonneland (camping) richting België. De 15 kilometerlopers moesten nog daadwerkelijk de grens over maar wij konden op een gegeven moment weer terugkeren. Het was de gehele toch droog (dat enkele druppeltje vergeten we even) , geen reden om de regenjas te voorschijn te halen. We liepen langs de diverse auto's van de basisscholen en kregen bij oude overburen van mijn ouders nog een appel. (Na jaren zeuren van "Zitten wij ook niet op de ......school" was het ons dan toch gelukt.)
Toen we het laatste stukje liepen over het finishterrein begon het wat harder te regenen. Vlug afmelden en naar huis fietsen dan maar. En toen begon het echt door te regenen. Zo kwamen we toch nog met een nat (regen)pak thuis. Morgen de 4de en laatste avond op naar het defilé.
 
Waarom nu een regenbui tijdens het naar huis fietsen? Tijdens het wandelen was het toch droog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten