woensdag 21 juni 2017

Bed & Bôteram Horssen verlangt naar Vierdaagse

Bron: Gelderlander 22 september 2010 
Als het aan Henk en Miekie van de Graaf ligt komt in 2016 de Vierdaagse van Nijmegen weer langs hun Bed & Bôteram in Horssen. Burgemeester Lucien van Riswijk van Druten kwam woensdagochtend op hun uitnodiging op bezoek bij 't Behouden Huys om daarover van gedachten te wisselen.
Van Riswijk kwam langs om te horen welke ideeën de eigenaren van de Bed & Bôteram hebben voor de eventuele komst van de Vierdaagse naar de gemeente Druten in 2016.
Afgelopen voorjaar lanceerde Druten opnieuw het idee om de Nijmeegse Vierdaagse weer over Drutens grondgebied te laten lopen.
Druten wil de komende jaren volop lobbyen om in 2016 het wandelevenement naar Maas en Waal te krijgen.
Van Riswijk: "We hebben inwoners opgeroepen mee te denken. Bij het gemeentehuis hebben zich al diverse mensen gemeld met bijdragen en ideeen. We willen dit najaar een comité oprichten dat die plannen gaat inventariseren. De familie Van de Graaf wil graag vanaf het eerste moment erbij betrokken zijn. Ook omdat hun prachtige bed & breakfast ligt aan de historische route van de Vierdaagse.Vroeger kwamen de Vierdaagselopers daar langs."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten