dinsdag 6 juni 2017

Paarse "Sunny" Veters

Al eerder berichtte deze nieuwsbrief over de paarse veters van Sunny. Veters die tijdens wandeltochten worden verkocht en waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Inmiddels zijn er al ruim 2000 (!) paar verkocht. Goed nieuws voor KWF dus!
 Maar nu is er ook nog goed nieuws voor alle paarse veter-bezitters die de Nijmeegse Vierdaagse lopen! Op 18 juli 2006 (tevens Sunny's verjaardag!) betaalt iedereen die paarse veters in z'n wandelschoenen heeft slechts 1 euro voor zijn of haar consumptie bij Cafe Waalzicht in Lent.

Cafe Waalzicht is het gezelligste cafe in Lent aan het einde van de eindeloze dijk op de eerste Vierdaagsedag. Met nog een kleine 3 kilometer voor de boeg is Waalzicht al jaren voor vele wandelvrienden het officieuze eindpunt van dag 1. Hier wordt alvast een voorproefje genomen op de finishbiertjes. Hier wordt alvast gevierd dat de eerste dag zonder twijfel volbracht gaat worden. Hier worden de drankjes bezorgd door de leukste barman van de regio: Hans!


Er was weinig voor nodig om Hans zijn medewerking te krijgen. Zonder te twijfelen kocht hij een paar paarse veters en overtuigde meteen wat trouwe klanten hetzelfde te doen. Ook toen hem gevraagd werd of hij als sponsor nog wat zou kunnen betekenen aarzelde hij niet! Ok, hij moest even overleggen
met zijn vader, maar al snel kwam het verlossende telefoontje! Iedereen met paarse veters wordt bij Waalzicht beloond! Met consumpties tegen gezellige prijzen. Er zal zeker sneller gelopen worden om zo lang mogelijk van dit gulle aanbod te kunnen genieten! En de mensen in de afmeldingshokjes zullen zich afvragen waar iedereen toch blijft!

Nog geen paarse veters? Bestel ze snel online op
www.sunnywalks.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten