maandag 12 juni 2017

Programma Vierdaagsefeesten bijna rond

Bron : www.gelderlander.nl (24 mei 2007)
Het programma van de Vierdaagsefeesten is bijna rond. Voor de grote podia die onder het Actief Comité Binnenstad Nijmegen (ACBN) vallen, zijn de meeste bands inmiddels bekend.
Krezip
"Ofschoon er nu nog hard gewerkt wordt om de gaten te vullen", zegt Ben van Vueren, verantwoordelijk voor het boeken van de bands.
De invulling van de slotdag op het hoofdpodium op de Waalkade en van de opening bij het Labyrint staan nog open. Evenmin is al bekend wie op donderdag 19 juli het concert in de St.-Stevenskerk geeft.
De organisatie heeft ernaar gestreefd elk podium een eigen geluid te geven. Het Joris Ivensplein is van oudsher de plaats voor het levenslied, met onder anderen Corry Konings, Jannes, Grad Damen en Marianne Weber.

Maandag 16 juli is het Waalkadepodium het domein van de gitaarrock, met Johan en Seven. Bij het Labyrint draait het dan om funk en blues met onder anderen Julian Sas.

Op donderdag 19 juli kunnen liefhebbers van ska en reggae terecht bij het hoofdpodium waar Beef en Mark Foggo optreden. Sixties soul van onder andere Motownhead staat op dat moment centraal bij het Labyrint.

Eerder waren optredens van Frank Boeijen, Van Velzen en Krezip al bevestigd. Op 1 juni wil Van Vueren het complete programma naar buiten brengen. Ook de Valkhof Affaire wil dan het definitieve speelschema bekend maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten