maandag 12 juni 2017

THOR gaat aan de wandel

Bron : www.bndestem.nl (30 mei 2007)

ROOSENDAAL - De halve marathon en tien kilometer van THOR in Roosendaal zullen op 24 juni voor het eerst gecombineerd worden met een wandelevenement van dezelfde vereniging.

De wandelaars lopen dezelfde afstanden, dus tien en ruim 21 kilometer, maar volgen een deels ander parkoers. Bovendien starten ze ook vroeger en elders, namelijk bij Het Verkadehuis op de Kade.

De halve marathon en tien kilometer hebben dit keer de Markt niet alleen als aankomst- maar ook als vertrekplaats. Organisator Cor van Beurden: "De betonnen obstakels voor het gemeentehuis zijn weggehaald, zo'n start daar heeft meer cachet dan in de Kloosterstraat. We lopen vanaf de Markt ook direct door de Molenstraat, en komen zo precies aan het juiste aantal meters."

Het wandelevenement op dezelfde dag heeft de naam Peripatos gekregen. Tot 12.00 uur kunnen de wandelaars van de 21 kilometer starten en tot 13.00 uur de wandelaars van de tien kilometer. Voor 16.00 uur, dus voor de start van de tien kilometer en de halve marathon, dienen de wandelaars zich weer te hebben afgemeld."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten