zondag 18 juni 2017

Verkeersmaatregelen tijdens de Vierdaagse

Bron : Gelderlander 8 juli 2008
Omdat de Vierdaagsewandelaars dinsdag 15 juli door de Betuwe komen, worden enkele wegen afgesloten. Zo wordt 's maandags om half vijf al de Dorpsstraat in Elst afgesloten.

Op dinsdag 15 juli zijn in Elst de volgende wegen afgesloten van half vijf 's ochtends tot zeven uur 's avonds: Mermsestraat, Bemmelseweg, Stationsstraat, Breedlersestraat, Sillestraat, Lingewal, de Broekakkers, Kampsestraat, Rijkerswoerdsestraat, Rijksweg-Noord, Ceintuurbaan, Regenboog, Dauw, Dorpsstraat, Valburgseweg, Kerkeakkers en Lange Dreef.

In Valburg wordt de Valburgseweg die overgaat in de Tielsestraat, afgesloten tot aan de rotonde in Slijk-Ewijk. In dat dorp gaan de Valburgsestraat en Oosterhoutsestraat op slot.
In Oosterhout zijn het Vredesplein, de Stationsstraat, Dorpsstraat en Waaldijk afgesloten. Deze dinsdag vervallen alle bushaltes in Elst vanaf de Rijksweg-Noord tot aan de snelweg A15 van half zes tot twee uur.

Ook Lingewaard zet wegen af. In Bemmel zijn dat van drie tot elf uur 's ochtends de Woerdsestraat, Slenkweg, Kerkenhofstraat, Ressensestraat, Ressenseviaduct, Verlengde Bouwlustlaan, Wolfhoeksestraat, Zandsestraat, Teselaar, Dorpsstraat, Loostraat, De Plak, De Vergert, Breedlersestraat, Sillestraat, De Broekakkers, Kampsestraat, Bergerdensestraat, Kattenleger, Mermse viaduct.

En in Huissen betreft het de straten Hoeve, Bredestraat, Muntstraat, Huismanstraat, Helmichstraat, Vierakkerstraat, Markt, Langestraat, Korte Loostraat, Rietbaan, Zomerdijk, Winterdijk, Huissensedijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten