maandag 12 juni 2017

Schoenen hoofdzaak in Vierdaagsetraining

Bron : www.degelderlander.nl (27-3-2007)
Bij buitensport is de schoen vaak de beslissende factor in het plezier en het prestatieniveau. Iedere Vierdaagsewandelaar weet dat. De All Terrain wandelschoenen van Lowa vormen de perfecte partners voor de het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse.
Op 17 juli begint de 91ste Nijmeegse Vierdaagse. Fanatieke wandelaars zijn al maanden bezig om hun conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren, hun spieren aan te sterken en hun schoenen in te lopen.
Het inwinnen van advies over voetverzorging en het juiste schoeisel is een absolute must, wil je de Vierdaagse zonder pijn uitlopen. Vergeet dus niet om bij het trainen al goed schoeisel te dragen.
Soepele zolen met stabilisatiezones en een goede grip zorgen voor een comfortabele en stevige tred. De All Terrain wandelschoenen van Lowa beschikken over deze zolen, de zogenaamde Vibram Vialta Pro zolen. Maar niet alleen de zool is belangrijk, de gehele schacht moet goed om de voet heen zitten. All Terrain schoenen bieden een perfecte pasvorm. De Strato Lo en Mid beschikken over een comfortabele leren voering, de Renegade GTX Lo en Mid over een waterdichte Gore Tex voering.
Zoals de naam het al aangeeft, loop je met de All Terrain schoenen over alle soorten terreinen. Na de Vierdaagse zijn deze schoenen heel leuk te dragen onder vrijetijdskleding, dus hoeven ze niet in de kast te blijven tot de volgende Vierdaagse. Naast bruin en zwart zijn deze wandelschoenen ook verkrijgbaar in diverse andere leuke kleurstellingen zoals opvallende oranje, rode en blauwe kleuren. Met name de damesmodellen zijn heel gevarieerd met deze kleurstellingen.
Ga voor uitgebreide info naar www.lowa.nl . Daar is onder andere de shoefinder te vinden, waarmee je een schoen die bij je past kunt vinden. Ook de dealerslijst van Lowa staat op deze site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten