dinsdag 6 juni 2017

Avondvierdaagse 2de dag 16 mei 2006 (10 km)

De 2de dag bracht ons vanuit sportpark Vierhoeven (Roosendaal) richting de Rucphense Heide. De speaker vertelde al dat dit de langste dag zou worden. Dat was niets nieuws want dat wisten we al van de voorafgaande jaren. (Ik loop al sinds 1986 mee, waarbij er soms een jaartje tussenuit viel vaak i.v.m. werk , maar vorig jaar vanwege het feit dat ik tegels heb laten leggen bij mij achter.) Dat werd verzorgt door mijn zwager die overigens vandaag ook jarig is. Gefeliciteerd !!!!
Weer zijn we (mijn broer en ik) gestart bij de 15 km.Hoewel dat vandaag niet echt nodig was , vonden we het rustige lopen van de eerste dag toch wel ideaal en met het vooruitzicht van de langste afstand ontliepen we zo ook weer de schooljeugd die dan steeds weer voor je voeten springen. Dat is vervelender dan de 6 km lopers die wel langzaam lopen maar niet heen en weer.
Het liep lekker ,de temperatuur was goed en in tegenstelling tot de 1ste dag waren er geen druppeltjes. Het losse zand in het bos hield wel een beetje tegen maar na 1 uur en 59 minuten waren we om zes voor half negen weer binnen. De route was wel iets korter dan normaal. Volgens ons was het 12 kilometer terwijl in het verleden de route zeker 13,5 kilometer was. Je was dan namelijk pas op zijn vroegst om kwart voor negen binnen. Op naar de 3de dag die is meestal iets langer dan 10 kilometer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten