zondag 18 juni 2017

Weekend Someren 2 : Doorkomst Asten

Toen we net voor twaalf uur weer thuis waren stuurde ik nog een SMS met de tekst "We zijn weer thuis. Na 0.15 u liggen we op bed".
Er werd een SMS-pauze ingelast tot we weer wakker waren . Dat was om 6.43u. Ik stuurde een SMSje met de tekst "Ben even wakker, gaat het goed?" Hij bleek al op bijna 50 km te zitten. Het tempo zat er dus nog goed in. Ik voorspelde dat hij tussen 10.00u en 11.00u in Asten zou zijn, dus we moesten toch wel rond half negen wegrijden. Ik wist ook nog niet of je gemakkelijk bij de grote rust in Asten zou kunnen komen.
Dus vlug de auto ingestapt en richting Asten. Alles viel reuze mee, je kon in Asten over een rotonde rijden waardoor je vlak bij de rustpost kon komen.
We waren er rond tien uur en liepen rustig naar een parkje waar we een aantal wandelaars gingen aanmoedigen.


 Maar om 10.30u gingen we toch wat verder terug langs het parcours.
 Kijken of we al een oranje hoed kunnen zien. Nee nog niet.

Maar na 10 minuten zien we in de verte toch mijn broer aan komen wandelen.
En jawel hij heeft Asten bereikt en al 63 kilometer afgelegd.


Nog even naar de rustplaats lopen.
 Inscannen en …
 ... de tas met kleding meenemen en daarna genieten van een wat langere rust.

Ook een sanitaire stop maken (en dan zeker niet van vermoeidheid je fototoestel laten liggen Tullepetaonse Walker).
Rond 11.20u werd de tocht vervolgd richting Heusden , Someren Eind en Someren. Wij namen zijn grote tas met kleren mee. Die had hij niet meer nodig en anders moest de tas in Someren nog worden opgezocht.
Mijn moeder en ik gingen weer richting Someren. (Dat was overigens niet de bedoeling want mijn moeder zou de laatste 16 kilometer met mijn broer meelopen, maar de heupbreuk in februari gooide roet in het eten.) In Someren zouden we nog wat drinken en ik zou mijn broer tegemoet lopen. Ik hoopte hem te ontmoeten in Someren Eind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten